Stadstaxi Den Bosch

 ​06-480 31 598

Taxi naar vliegveld ​Maastricht Aachen Airport

Snel en voordelig per Taxi van en naar ​Maastricht Aachen Airport

Wat is de beste manier om naar Vliegveld ​Maastricht Aachen Airport te reizen?

Met de trein naar ​Maastricht Aachen Airport.
Er zijn meerdere manieren om naar ​Maastricht Aachen Airport te reizen b.v. per trein. Maar zoals u weet zijn er vaak storingen of weersomstandigheden waardoor er geen treinen rijden of met vertraging.  U wilt natuurlijk niet u vlucht missen. Het overstappen, het vinden van een zitplaats en slepen met uw bagage zijn geen leuke bijkomstigheden als u reist per trein. Ook moet iedereen zijn kaartje kopen, hoe meer personen hoe duurder het wordt. 

Met eigen vervoer.
Naar ​Maastricht Aachen Airport met uw eigen vervoer kan natuurlijk ook. Maar ook hier zijn er nadelen, misschien is uw auto niet groot genoeg ook geeft zelf rijden veel stress. En vergeet niet de kosten voor het parkeren op ​Maastricht Aachen Airport zelf .

Taxi de beste oplossing.
De taxi bied een goed alternatief voor de trein en zelf met eigen vervoer rijden. Wij halen u voor de deur op en stoppen voor de vertrekhal op ​Maastricht Aachen Airport . Ook zijn we via de navigatie constant op de hoogte van files of omleidingen zodat u zeker uw vlucht haalt. Comfortabel en zonder gedoe naar Vliegveld ​Maastricht Aachen Airport . 

Over Maastricht Aachen Airport
Opgericht in 1945 als steunvliegveld voor de geallieerden is Maastricht Aachen Airport vandaag de dag de enige regionale luchthaven in Nederland waar we passagiers én vracht vervoeren. De strategische ligging in het hart van de Euregio en onze oorsprong als steunvliegveld, vormen de kern van ons bestaan: een compacte, overzichtelijke luchthaven van en voor Limburg.

Regionale luchthaven van nationaal belang
Als regionale luchthaven zijn we door de Rijksoverheid aangewezen als een van de vijf Nederlandse luchthavens van nationaal belang. Door onze economische en maatschappelijke bijdrage aan Nederland én aan de regionale ontwikkeling.
Sinds november 2019 is de luchthaven volledig in handen van de Provincie Limburg. In 2019 werden vanaf Maastricht Aachen Airport 445.000 passagiers vervoerd en 111.500 ton vracht. Het totaal aantal vliegbewegingen in 2019 bedroeg 16.512, waarvan bijna 6.000 met ‘groot verkeer’. Maastricht Aachen Airport wordt verder ook gebruikt voor ‘maatschappelijk relevant verkeer’, zoals ambulancevluchten, privéverkeer en maintenance (onderhoudsvluchten voor de maintenancebedrijven op de luchthaven). Het adres van ​Maastricht Aachen Airport is Vliegveldweg 90, 6199 AD Maastricht Airport

Voordelen met de Taxi naar ​Maastricht Aachen Airport

 Met de Taxi voor de deur bij de vertrekhal

 Taxi voor de deur bij de aankomsthal

 Ook voor groepen tot 8 personen

 ​​​Maastricht heeft een goede taxivoorzieningen

 ​Comfortabel reizen en geen stress

 ​Geen kosten voor parkeren

 ​Geen kosten voor benzine

 ​Dag en nacht bereikbaar

Bestel snel een Taxi via Whatsapp

 Call now

Bestel telefonisch snel een Taxi

Bel nu

Boek je Taxirit online

 Boek nu

24/7 bereikbaar 06-480 31 598